Winterfair Geertruidenberg (foto: Hans van de Haar)
Winterfair Geertruidenberg (foto: Hans van de Haar) (Foto: Hans van de Haar)

Winterfair en Santa Run in Geertruidenberg

De Winterfair in Geertruidenberg is inmiddels een evenement van formaat in de voorbereiding richting het warmste feest van het jaar. De groep vrijwilligers is al druk in de weer met het organiseren van het evenement dat plaatsvindt op 7 december.


Een woordvoerder vertelt: "De Winterfair is niet alleen een bovenregionale kerstmarkt, de Markt dient tegelijkertijd als podium om jezelf te laten zien en horen. Wij nodigen dan ook alle clubs, stichtingen, verenigingen en ondernemers die actief zijn op toeristisch, recreatief en maatschappelijk gebied binnen en buiten de gemeente Geertruidenberg uit, om deel te nemen. Kom zingen met je koor, maak muziek, richt een kraam in, of kom helpen bij de organisatie als vrijwilliger. Aanmelden voor deelname met een verkoop kraam, koor of als vereniging kan heel gemakkelijk via de website https://www.winterfairgeertruidenberg.nl/deelnemen-aan-de-winterfair/."

Helpen bij de organisatie van de Winterfair.

Binnen het bestuur van de organisatie verdelen we de taken onderling zo goed mogelijk om een mooi en vooral veilig evenement te organiseren. Daarbij kunnen wij nog wel wat helpende handen gebruiken. Heb jij zin en tijd om te helpen, laat het ons dan weten."

- kraamhouders & deelnemers aan de winterfair begeleiden naar markt;

- bezoekers naar en van de markt vervoeren in een tuk tuk;

- onze groep vrijwilligers ondersteunen met administratieve, creatieve en of communicatie taken;

Laat het ons weten en beleef met ons een top dag. Meld je ook hiervoor aan via https://www.winterfairgeertruidenberg.nl/deelnemen-aan-de-winterfair/

Finish spectaculaire Santa Run op de markt tijdens de Winterfair. Het startpunt van de Santa Run is op het Heereplein in Raamsdonksveer.
Een sportieve opwarmer voor de kerstdagen, volop gezelligheid én je levert met elkaar een mooie bijdrage aan het goede doel. Inschrijven kan via https://geertruidenberg.rotarysantarun.nl/inschrijven/


Goed doel SantaRun & Winterfair 2019


Zoals ieder jaar verbinden wij ons aan een goed doel om geld te helpen inzamelen. Samen met de SantaRun maken wij ons hard voor patienten die leiden aan chronisch nierfalen.

Meer berichten