Acties en entertainment tijdens de Black Friday Shopping Night met Django Wagner en Kaj van der Voort in centrum Oosterhout!
Acties en entertainment tijdens de Black Friday Shopping Night met Django Wagner en Kaj van der Voort in centrum Oosterhout! (Foto: )

Black Friday in Oosterhout

Op vrijdagavond 29 november gaat de tweede editie van de Black Friday Shopping Night van start in het centrum van Oosterhout. De Black Friday Shopping Night vindt plaats op Black Friday, een dag die uit Amerika is over komen waaien en in het teken staat van hoge kortingen. Het evenement vindt plaats van 19.00 tot 23.00 uur met verschillende podia en artiesten.

Na het succes van vorig jaar zijn de winkels in het centrum deze avond weer langer open en bieden aantrekkelijke kortingen en acties. Ook is er de hele avond entertainment! Zo draaien er verdeeld door het centrum diverse DJ's en zijn er dansoptredens, singer-songwriters en mobiel entertainment. Als klap op de vuurpijl is er een optreden van Django Wagner tussen 21.30 en 22.00 uur op het plein bij de HEMA. Ook komt Kaj van der Voort langs voor een meet & greet tussen 20.00 en 21.00 uur bij de ingang van de Arendshof ter hoogte van Rodeo Drive.

Kortom, volop shopplezier en vermaak tijdens de Black Friday Shopping Night!

Meer berichten