Sfeervolle verlichting van de toren.
Sfeervolle verlichting van de toren. (Foto: Gabriela van Hal)

Torenbeklimmingen tijdens de Winterfair

Tijdens de Winterfair op de historische markt in het pittoreske Geertruidenberg met als thema ‘Jingle bells’, stelt de VVV u op 7 december in de gelegenheid om al dit feestelijks te bewonderen tijdens drie torenbeklimmingen. Vanaf de toren kunt u de prachtig verlichte Markt en het spektakel van de Winterfair van boven af bewonderen.

De torenbeklimmingen starten bij het VVV kantoor, Markt 46 om 16.00 uur, 18.00 uur en 19.30 uur. De beklimmingen zijn gratis. Anders dan voorgaande jaren vragen we u om te reserveren. Dit omdat we maximaal 20 personen per beklimming toe mogen laten. U kunt voor maximaal vier personen reserveren via: www.vestingstadaandebiesbosch.nl/reserveren/. U krijgt een reserveringscode. Neem de code mee naar het VVV kantoor en u ontvangt het gratis kaartje.

Een bezoek aan Museum De Roos is ook zeer de moeite waard. De museumjaarkaart is geldig. Zowel het VVV kantoor als het museum zijn deze dag geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van toeristische, recreatieve en culturele activiteiten in de gemeente Geertruidenberg ? Volg ons op Facebook of kijk op onze website www.vestingstadaandebiesbosch.nl

Meer berichten